Alzheimer Trefpunt Nieuwegein over het bespreken van moeilijke vragen met de huisarts

Op donderdag 22 februari aanstaande vindt er in ’t Geinlicht weer een Alzheimer Trefpunt plaats in Nieuwegein. Van 19.00 uur tot 21.00 uur zal huisarts A. van Aarnhem meer informatie geven over de rol van de huisarts bij een vermoeden van dementie tot aan een levenseinde met dementie. ’t Geinlicht is gevestigd aan de Nedereindseweg 3 in Jutphaas (Nieuwegein).

Deze bijeenkomst staat in het teken van hoe u moeilijke vragen rondom dementie met de huisarts kunt bespreken. Misschien heeft u een niet pluis gevoel en vermoed u dat er meer aan de hand is dan alleen vergeetachtigheid. Hier kan de huisarts helpen meer helderheid te krijgen. Maar ook bij het levenseinde heeft de huisarts een belangrijke rol. Als men denkt aan euthanasie kan de huisarts helpen bij een zorgvuldig traject.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis en aanmelding is niet nodig. Het Alzheimer Trefpunt is een initiatief van Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom, Mantelzorg Nieuwegein, MoVactor, Santé Partners en ZorgSpectrum. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lianca Benschop door een e-mailtje te sturen naar: info@mantelzorgnieuwegein.nl of telefonisch: 06-83556874.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk