Alzheimer Trefpunt Nieuwegein opent seizoen met theatervoorstelling

In de komende bijeenkmost van het Alzheimer Trefpunt Nieuwegein zal op donderdag 28 september de theatervoorstelling ‘Het gebroken licht van troost’ te zien zijn. Met deze theatervoorstelling start het Alzheimer Trefpunt Nieuwegein het nieuwe seizoen.

De voorstelling wordt uitgevoerd door theatergroep Splinter uit Houten, in samenwerking met Alzheimer Nederland en is een eenakter over dementie, inclusief de monoloog ‘Mijn demente vader en ik.’

Familie en dementie
Het stuk gaat over Maarten die steeds verder weg glijdt in zijn dementie. Zijn vrouw en een schoondochter weten dat zij hem binnenkort niet meer kunnen verzorgen. Op zijn verjaardag moet over een opname beslist worden. De dochter, voor een feestdag overgekomen uit Den Haag, ontkent de dementie en vindt hun zorg overdreven. Die dag wordt het echter ieder eindelijk duidelijk hoezeer zij zich vergist.

Over Alzheimer Trefpunt Nieuwegein
Het Alzheimer Trefpunt Nieuwegein is een ontmoetingsplek voor iedereen die te maken heeft met dementie. De locatie is in het verenigingsgebouw Het Geinlicht. Meer informatie via Mantelzorg Nieuwegein: 06-83556874 of via de e-mail: info@mantelzorgnieuwegein.nl.

‘t Geinlicht
De voorstelling is op donderdag 28 september en start om 19:30 uur. ‘t Geinlicht aan de Nedereindseweg 1 verandert voor deze ene keer in een theaterzaal, waar koffie en thee vanaf 19.00 uur klaar staat. Entree is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk