Alzheimer Café over: ‘Vrijheid en veiligheid, nieuwe wetgeving rond zorg en dwang’

Op donderdag 28 oktober aanstaande is er weer een Alzheimer Café in Nieuwegein. Deze keer is het onderwerp: ‘Vrijheid en veiligheid, nieuwe wetgeving rond zorg en dwang.’ De bijeenkomst vindt plaats in de Emmauskerk aan het Merelplein 2 te Nieuwegein. Het duurt van 19.00 uur tot 20.30 uur.

In de zorg voor mensen met dementie komen we voor dilemma’s te staan. Soms willen we iemand beschermen tegen gevaren die hij of zij zelf niet ziet. Wat als iemand bijvoorbeeld dreigt te verdwalen of zich niet wil (laten) verzorgen? Wat kan je dan doen, en wat is het juridisch kader? Hierover gaan we in gesprek met een psycholoog, deskundige op het gebied van Zorg en Dwang.

U kunt (kosteloos) deelnemen aan de bijeenkomst, aanmelding niet nodig. Inloop vanaf 19.00 uur. Wij houden ons aan de RIVM maatregelen. Blijf thuis bij klachten.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur met een interview met de gastspreker. Na de pauze kunt u vragen stellen. Ook kunnen er dan eigen ervaringen worden besproken. Het Alzheimer Café eindigt om 20.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annette Stock, 06-10459638 (Vitras) of via de e-mail: a.stock@santepartners.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren