Alzheimer Café Nieuwegein over: ‘Proces voor opname en ondersteuning’

Op donderdag 28 april aanstaande vindt er weer een Alzheimer Café plaats in Nieuwegein. Deze wordt gehouden in ’t Geinlicht aan de Nedereindseweg 3 in Nieuwegein en duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur. Spreker Mascha Haafkens zal meer vertellen over het onderwerp: ‘Proces voor opname en ondersteuning.’ Haafkens is klantadviseur bij ZorgSpectrum.

Aan de order komt hoe je het beste kunt voorbereiden op de opname van je naaste. Wie bepaalt dat opname noodzakelijk is? Wie helpt ons bij het proces? Waar vinden wij en hoe kiezen wij een passende woonvorm? Mascha geeft uitleg en staat open voor vragen. Bovendien zijn ook casemanagers dementie die avond aanwezig.

Het programma begint om 19.30 uur, daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lianca Benschop. Het e-mailadres is: info@mantelzorgnieuwegein.nl. Bellen kan ook: 06-835 56874.

Het Alzheimer Café Nieuwegein wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom, ZorgSpectrum, Santé Partners, MoVactor en Steunpunt Mantelzorg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren