Alzheimer Café Nieuwegein over: ‘Mindfulness’ geannuleerd

Op donderdag 25 november zou er weer een Alzheimer Café in Nieuwegein zijn. Helaas heeft de organisatie deze vanwege de nieuwe Coronamaatregelen moeten annuleren.

Mindfulness is een aandachtstraining, waarmee een houding van alertheid getraind wordt. Beoefenaars leren om de aandacht te vestigen op het moment, aan alles wat zich aan hen voordoet. U kunt deze avond ontdekken wat mindfulness voor u kan betekenen door mee te doen met oefeningen die iedereen kan doen. Ook ontvangt u informatie hoe u makkelijk thuis, via internet of onder leiding van professionals in Nieuwegein hier een vervolg aan kunt geven.

Het Alzheimer Café vindt plaats in de Emmauskerk, Merelplein 2 te Nieuwegein. U kunt (kosteloos) deelnemen aan de bijeenkomst, aanmelding niet nodig. Inloop vanaf 19.00 uur. De organisatie houdt zich aan de RIVM maatregelen. Dat betekend dat bij de ingang uw QR code gescand wordt en u blijft natuurlijk thuis bij klachten.

Het Alzheimer Café is een initiatief van Alzheimer Nederland afd. Lekstroom & Partijen netwerk dementie Nieuwegein. Aanmelden via: info@mantelzorgnieuwegein.nl of via de website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren