Alzheimer Café Nieuwegein met documentaire ‘Papa’

Op donderdag 27 juni aanstaande houdt Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom, ZorgSpectrum, Vitras en Movactor weer een Alzheimer Café in Nieuwegein. Deze vindt plaats in het gebouw van ZorgSpectrum locatie Vreeswijk aan de Lekboulevard 10 in Nieuwegein Zuid en duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Tijdens het Alzheimer Café komt een ervaringsdeskundige aan het woord. Je naaste krijgt dementie: wat nu? Tijdens deze bijeenkomst van het Alzheimer Café Nieuwegein wordt de korte documentaire ‘Papa’ vertoond. Deze documentaire geeft een indringend beeld van wat het voor de kinderen en de partner betekent als de vader dementie krijgt. De partner Margreet Mantel zal zelf toelichting geven en vragen beantwoorden. De film en het verhaal is herkenbaar voor iedereen die met dementie geconfronteerd wordt.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur met het tonen van de documentaire en een toelichting. Na de pauze is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Ook kunnen er dan eigen ervaringen worden besproken. Het Alzheimer Café eindigt om 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig.

Inlichtingen: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maartje Hoens 06-10104432 (ZorgSpectrum) of Annette Stock, 06-10459638 (Vitras).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk