Alzheimer Café Nieuwegein: ‘Als opname werkelijkheid is’

Op donderdag 19 mei aanstaande vindt er weer een Alzheimer Café plaats in Nieuwegein. Deze wordt gehouden in ’t Geinlicht aan de Nedereindseweg 3 in Nieuwegein en duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur. Spreker Jelte Douwstra zal meer vertellen over het onderwerp: ‘Als opname werleijkheid is.’ Douwstra is psycholoog bij Zorgspectrum.

Als uw naaste is opgenomen in een zorginstelling krijgt u mogelijk te maken met vragen zoals: Waar kan ik als mantelzorger praktische en emotionele ondersteuning vinden? Hoe gaat mijn leven verder als mijn naaste is opgenomen? Mag of moet ik mijn naaste in het verpleeghuis bezoeken? Wat als mijn naaste telkens mee naar huis wil? Psycholoog Douwstra gaat met u hierover in gesprek.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur met een interview met gastspreker Jelte Douwstra. Het Alzheimer Café eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis, aanmelding is gewenst. Voor aanmelding en meer informatie kunt u contact opnemen met Lianca Benschop info@mantelzorgnieuwegein.nl. (06-83556874).

Het Café wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom, ZorgSpectrum, Santé Partners, MoVactor en Steunpunt Mantelzorg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk