Alzheimer Café Nieuwegein

Op donderdagavond 28 februari aanstaande houdt het Alzheimer Café in Nieuwegein weer haar maandelijkse avond. Onderwerp deze keer is: hulp, advies en ondersteuning door casemanagers dementie. De avond wordt gehouden in Zorgspectrum, locatie Vreeswijk aan de Lekboulevard in Nieuwegein zuid. Aanvang is om 19.30 uur.

Tijdens de avond gaat u in gesprek met twee casemanagers dementie: Anja van der Zijden van Vitras en Serieke Schellingerhout van ZorgSpectrum. Zij zullen meer vertellen over het werk dat zij doen. Op welke manier kunnen zij helpen als u of uw partner dementie krijgt? Kunnen zij al ondersteunen bij het “niet pluis gevoel” of pas nadat de diagnose is gesteld? En wie moet er eigenlijk naar de casemanager verwijzen? Over deze en andere vragen gaan de bezoekers en de casemanagers met elkaar in gesprek.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur met een interview met de gastspreker. Na de pauze kunt u uw eigen vragen stellen of uw eigen ervaringen delen. Het Alzheimer Café eindigt om 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig.

Inlichtingen: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maartje Hoens: 06-10104432 (ZorgSpectrum) of Annette Stock: 06-10459638 (Vitras). Alzheimer Café Nieuwegein wordt georganiseerd door: Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom, ZorgSpectrum en Vitras.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk