Alzheimer Café Nieuwegein

Als we spreken over ‘dementie’, wat bedoelen we dan precies? Betekent ‘dementie’ hetzelfde als ‘Alzheimer’? Met deze en andere vragen starten het Alzheimer Café in Nieuwegein het seizoen. Op donderdag 27 september van 19.00 uur tot 21.00 uur kunt u in gesprek gaan met Carolien van Donkelaar, psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog bij AxionContinu. Zij zal onder andere vertellen over het verschil tussen gewone vergeetachtigheid en dementie, de diagnostiek van dementie en de verschillende ziektebeelden die een dementie kunnen veroorzaken.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur met een interview met de gastspreker. Na de pauze kunt u uw eigen vragen stellen of uw eigen ervaringen delen. Het Alzheimer Café eindigt om 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten.

De toegang is gratis en aanmelding niet nodig. Het Alzheimer Café Nieuwegein wordt gehouden in ZorgSpectrum locatie Vreeswijk aan de Lekboulevard 10 in Nieuwegein Zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren