Alzheimer Café Nieuwegein

Op donderdag 20 april aanstaande houdt Alzheimer Café Nieuwegein weer een bijeenkomst in het woonzorgcentrum Vreeswijk aan de Lekboulevard 10 in Nieuwegein zuid. Deze bijeenkomst duurt van 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Het onderwerp is deze keer: Video Interventie Ouderenzorg (VIO).

Veel mensen die aan dementie lijden krijgen te maken met gedragsveranderingen. Hoe ga je daar als mantelzorger of als zorgverlener mee om? Wat kun je doen als je het gedrag niet meer begrijpt?  ‘Video Interventie Ouderenzorg’ helpt om gedrag beter te begrijpen en om het contact te verbeteren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van korte video-opnamen.

Gastspreker op deze avond is psychologe drs. Hanneke Veldhoen. Zij werkt graag met deze begeleidingsmethode. Tijdens het Alzheimer Café zal zij haar ervaringen delen. Na de pauze is er gelegenheid voor het stellen van vragen en eigen ervaringen naar voren te brengen. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maartje Hoens: 06-10104432 (ZorgSpectrum) of Annette Stock: 06-10459638 (Vitras).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren