Alzheimer Café, demente: een terugblik

Op donderdag 24 maart gaat kroegbaas Frederik Jan Bruijel in gesprek met een mantelzorger die het proces van dementie van haar partner van dichtbij meegemaakt. Voordat je partner naar het verpleeghuis gaat, is er meestal veel vooraf gegaan. De fase van onzekerheid. Wat is er aan de hand, hij doet zo raar? De diagnose dementie. Het meemaken van achteruitgang, hoop en vrees. Het aanvaarden van noodzakelijke ondersteuning, thuis en vanuit de dagopvang. De onvermijdelijke stap richting opname in het verpleeghuis. En hoe is het nu? Deze en andere vragen zullen aan de orde komen.
Er is een muzikaal intermezzo en ruimte voor gezelligheid en contact met elkaar. De gastvrouwen ontvangen u en maken u wegwijs. Het Alzheimer Café wordt iedere vierde donderdag van de maand georganiseerd in woonzorgcentrum Vreeswijk aan de Lekboulevard 10 in Nieuwegein-zuid.Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren