Alweer kiest een MKB-bedrijf uit de regio voor een pand op bedrijvenpark Het Klooster

Fit Vastgoed BV en de gemeente tekenden donderdag 16 november voor een kavel van 1.500 m2 op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein. Op de kavel komt een bedrijfspand voor het gerenommeerde familiebedrijf TGLS B.V. Dit bedrijf regelt en betegelt o.a. tegelvloeren en –wanden voor winkels, winkelcentra, horeca, autoshowrooms en utiliteitsbouw voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het bedrijf komt van Bunnik naar Nieuwegein.

Patrick de Winter, directeur van TGLS: “We zijn bijzonder te spreken over deze mooie centrale locatie, echt in het hart van Nederland. De bereikbaarheid is erg goed, zowel voor onszelf als voor onze leveranciers, zodat aan- en afvoer van materialen gesmeerd zal lopen. Bovendien zullen we op deze locatie niet snel uit onze voegen barsten. En we hebben nog een mooi uitzicht ook!”

Wethouder Johan Gadella van Economische Zaken is blij dat de keus van TGLS! gevallen is op bedrijvenpark Het Klooster: “Met de realisatie van dit bedrijfspand komt er wederom een toonaangevend bedrijf op het terrein. TGLS! koos voor de prachtige westzijde, waar zicht is op de waterzone en het Lekkanaal.”

Goed bereikbaar en duurzaam bedrijvenpark
Het Klooster is het meest bereikbare en duurzame bedrijvenpark in het midden van het land. Het is omgeven door groen en water; in de driehoek van de autosnelwegen A2, A12 en A27. Er is ruimte voor allerlei soorten bedrijven, variërend van MKB tot transport-, logistiek- en distributiebedrijven. Steeds vaker kiezen met name groeiende MKB-bedrijven voor Het Klooster.

Fit Vastgoed BV en de Gemeente Nieuwegein tekenden donderdag 16 november voor een kavel van 1.500 m2 op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren