Katern

Altijd wat te beleven in het MEC

Is het mooi weer? Maak je eigen citroenlimonade, natuurschilderijtje of ga met een schepnet het slootleven bekijken. Minder mooi weer? Drink je eigen gemaakte muntthee, maak een regenmeter en speel allerlei spelletjes over planten en dieren. Bij deze zijn alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud uitgenodigd in het MEC.

Kinderen kunnen bij de balie een natuurkwartiertje uitzoeken en uit de bijbehorende groene kist met de materialen onder begeleiding van ouders aan de slag gaan. De kaarten zijn opgedeeld in vier leeftijdsniveaus. Na het onderzoeken, ontdekken en beleven, leest u de achterkant van de kaart waar nuttige achtergrondinformatie staat over het betreffende onderwerp.

Het MEC is open op woensdag -en zondagmiddag van 13.00- 16.30 uur. Als u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u die altijd melden bij onze vrijwilligers aan de balie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren