Altaan, Centrum voor Arbeid en Psyche

Hoge werkdruk, reorganisaties, hoge eisen stellen aan jezelf, problemen thuis: allemaal factoren waardoor mensen psychisch klachten kunnen krijgen. Omdat er een aanwijsbaar verband bestaat tussen arbeid en psyche heeft Altaan besloten zich te richten op het trainen en begeleiden van medewerkers die tegen bovenstaande problemen in hun organisatie aanlopen of willen voorkomen dat zij hier tegenaanlopen. Altaan heeft ervaren trainers, coaches en therapeuten in huis om snelle en passende hulp te bieden, in samenwerking met de bedrijfsmedische diensten. Preventie en reïntegratie kunnen op deze manier succesvol zijn.

Altaan biedt verschillende mogelijkheden. Er is kortdurende ondersteuning om mensen optimaal te laten functioneren. U kunt hierbij denken aan burnoupreventietrainingen, een training om effectiever leiding te geven of assertiever te worden op het werk. Maar ook individuele coaching of therapie is mogelijk.

Voor meer informatie voor de trainingen in het najaar 2004 of voor algemene informatie over Altaan kunt u bellen met: 030 – 22 540 03 of u kunt langskomen op het adres: Villawal 23 te Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk