Alma Feenstra lijsttrekker GroenLinks Nieuwegein

De Algemene Ledenvergadering van GroenLinks Nieuwegein heeft unaniem ingestemd met het lijsttrekkerschap van Alma Feenstra. Feenstra is momenteel fractievoorzitter van GroenLinks Nieuwegein en zit sinds 2018 in de gemeenteraad.

Alma Feenstra (rechts) is unaniem verkozen tot lijsttrekker van GroenLinks Nieuwegein! @Cocos030 reikt dan ook graag de felicitatie-bloemen uit aan @AlmaFeenstra

Feenstra: “Ik ben blij met deze eervolle plek. Al sinds mijn lagere schooltijd voel ik de drang om op te komen voor mensen in de verdrukking en voor een duurzame aarde. Wat fijn om dat ook de komende periode te mogen realiseren in onze mooie stad!”

Feenstra woont met haar gezin sinds 1998 in Nieuwegein: “Een stad die net zo oud is als ikzelf. Ik hou van deze stad en haar bewoners, maar we maken ons ook zorgen. Vanuit een positieve insteek dragen we als GroenLinks dan ook van harte bij aan oplossingen.” Speerpunten voor GroenLinks in de komende verkiezingen zijn dan ook het bevorderen van kansengelijkheid en het tegengaan van de klimaatcrisis door de energietransitie in de bebouwde omgeven aan te jagen.

Het bestuur van GroenLinks is blij met Alma Feenstra als lijsttrekker: “Alma heeft in de afgelopen periode meer dan bewezen een verbindend en energiek boegbeeld te zijn voor GroenLinks. Met haar positieve energie en daadkrachtige visie die ze weet te vertalen naar goede oplossingen voor Nieuwegein is ze voor ons de perfecte kandidaat. Wij weten zeker dat Alma het GroenLinks gedachtengoed goed zal uitdragen en zo zal bijdragen aan het versterken van GroenLinks in Nieuwegein.”, aldus Frits Lintmeijer, voorzitter van de kandidatencommissie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk