Alle kramen weer terug op de markt in Nieuwegein!

Er is goed nieuws! Vanaf aanstaande zaterdag 16 mei zullen de non-food ondernemers ook weer op de markt in de binnenstad van Nieuwegein aanwezig zijn met hun top producten. Hiermee zijn alle kramen weer terug zoals voor de Coronacrisis.

‘We hebben ze gemist en zijn blij dat ook zij weer aanwezig zijn. We hopen je daarom zeker zaterdag te zien op de markt! Uiteraard doen we dit in aangepaste vorm en houden we ons nog steeds aan alle maatregelen omtrent het Coronavirus. We doen ons uiterste best om zo veel mogelijk ruimte in de looppaden te maken!’ aldus één van de ondernemers.

Om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan vragen de ondernemers van de diverse markten zoveel mogelijk te houden aan de maatregelen van het RIVM. Houd rechts aan, geef elkaar de ruimte en volg aanwijzingen op. In Nieuwegein zijn de kramen anders neergezet, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is om boodschappen te doen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!