Alive Gospel Choir geeft concert

Alive Gospel Choir uit Nieuwegein organiseert op zaterdag 20 juni a.s. een ‘Home Coming Concert’ in De Bazuin aan de Nedereindseweg 4 in Jutphaas. Het concert wordt samen met twee zusterkoren – Friendship Gospel Choir uit Soest en Life Line Gospel Choir uit Katwijk – gegeven. Het verzamelde koor staat onder de bezielende leiding van dirigente Edith Casteleyn.

Rond Hemelvaart brachten ruim 80 koorleden een bezoek aan New Orleans, USA. Back to the roots of the Black American Gospel Music! Zij zongen daar samen met plaatselijke koren en gaven verschillende concerten. Op 20 juni geven zij deze unieke beleving graag aan u door tijdens het Home Coming Concert in De Bazuin aan de Nedereindseweg in Nieuwegein.

Tijdens het concert op 20 juni worden dezelfde gospels gezongen die ook in New Orleans op het repertoire stonden. En nu de drie deelnemende gospelkoren voltallig aanwezig kunnen zijn, staat er een koor van maar liefst 120 man/vrouw sterk op het podium. Ze hebben hard gewerkt om het optreden in De Bazuin in Nieuwegein tot een onvergetelijke ervaring voor alle toehoorders te maken! De kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 p.p. Kinderen tot 16 jaar betalen € 10,00. Dit bedrag is inclusief een consumptie.

Koopt u een kaartje aan de deur, dan betaalt u € 14,50 p.p. Het concert begint om 19.30 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open. Kijk op de website voor meer informatie en de verkoop van de kaartjes.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren