Algemene Hulpdienst Nieuwegein: ‘Van sociaal contact tot begeleid vervoer en nog veel meer’

Al sinds 1974 bieden vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) praktische hulp en (sociale) ondersteuning aan (kwetsbare) inwoners van Nieuwegein. Het hulpaanbod van de AHN is zeer divers; van sociaal contact tot begeleid vervoer, van thuisadministratie tot het maken van een levensboek, van klusjes in huis tot het doen van boodschappen. Ook nu in corona-tijd staan de AHN-vrijwilligers klaar om de inwoners van Nieuwegein hulp te bieden, eenzaamheid te verlichten en inwoners te ondersteunen in deze lastige periode.

U kunt hierbij denken aan begeleid vervoer naar o.a: ziekenhuis, fysiotherapeut, vaccinlokaties etc. maar zij staan ook voor u klaar als belmaatje of voor andere vormen van hulpverlening.

Alle vrijwilligers bij de AHN zijn gescreend en houden zich aan de gedragscode van de AHN en de instructies van het RIVM: ‘Een veilig en vertrouwd gevoel voor de hulpvrager!’

Heeft u een hulpvraag of behoefte aan een maatje, belt u gerust met de contactpersoon om uw vraag te bespreken. U kunt iedere werkdag bellen tussen 10.00 uur en 12.30 uur naar: 030- 60 67 409 en uw hulpvraag doorgeven. Voor meer informatie over de AHN en zijn dienstverlening zie de website van de AHN.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!