Algemene Hulpdienst Nieuwegein ook voor een belmaatje

De Zilverlijn van het Ouderenfonds gaat per 1 maart 2022 stoppen. Dat betekent voor inwoners van Nieuwegein dat zij dan voor nieuwe telefonische contactmomenten niet meer bij de Zilverlijn terecht kunnen. Gelukkig heeft de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) nog steeds belmaatjes beschikbaar en staan zij graag voor u klaar. U hoeft ze alleen maar even te bellen om aan te geven dat u een belmaatje zoekt.

De AHN is een vrijwilligersorganisatie die sinds 1974 actief is in Nieuwegein en op diverse fronten hulp en ondersteuning door vrijwilligers biedt. Alle AHN-vrijwilligers zijn gescreend en beschikken over een VOG-verklaring; een vertrouwd en veilig gevoel.

De AHN-vrijwilligers zetten zich in voor hun mede-inwoners van Nieuwegein met o.a. (begeleid) vervoer, boodschappen, kleine klusjes, tuintjes, thuisadministratie, sociaal contact, wandelen en/of (duo)fietsen en dus ook belmaatje. Mocht u behoefte hebben aan een belmoment in de week: bel hen gerust, de AHN-contactpersonen zitten voor u klaar iedere werkdag van 10.00 tot 12.30 uur om uw vragen te beantwoorden, 030 60 67 409.

Ook voor andere hulpvragen staan zij u graag te woord. Verder organiseert de AHN ook diverse groepsactiviteiten waar hulpvragers, vrijwilligers en inwoners van Nieuwegein elkaar kunnen ontmoeten voor laagdrempelig sociaal contact. Voor meer informatie kunt u de AHN-website bezoeken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk