Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) start Kompassiebijeenkomsten en wandelingen

Vanaf januari 2018 organiseert de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) op diverse zondagochtenden gedurende het jaar, aan de hand van interessante levensthema’s, kompassiebijeenkomsten en wandelingen. De kompassiebijeenkomsten vinden 2x in de maand plaats, de ene keer wordt een spreker uitgenodigd en de andere keer is er gelegenheid om elkaar (weer) te ontmoeten onder het genot van een kopje thee of koffie. Beide keren kunt u aansluitend met elkaar al wandelend verder in gesprek gaan.

Op zondag 28 januari vindt de eerste Kompassiebijeenkomst en wandeling plaats met als thema “Omgaan met een (ingrijpende) levensgebeurtenis.” De inleiding wordt verzorgd door het coachingsburo van Mart Overdijk & Celine Breeuwsma.

De AHN: ‘Ieder mens komt uitdagingen tegen in zijn leven, hoe gaan we daarmee om, wat kunnen we ermee of wat weten we er eigenlijk van? Welke wijsheden en inzichten tekenen onze levenservaring? Bent u gewoon benieuwd of misschien wel betrokken bij een bepaald thema of vindt u het fijn om alleen te komen luisteren of wilt u graag in contact komen met anderen? Wie of wat u ook bent, luisteraar of prater, iedereen is van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomsten.’

Vanaf 10.00 uur is er een inloop, om 10.30 starten de bijeenkomst en uiterlijk 13.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten. De bijeenkomsten vinden plaats in Wijkhuis De Steeg aan de Hoornseschans 101 in de wijk Fokkesteeg. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, mocht dit een probleem voor u zijn, dan kunt u voor vervoer contact opnemen met de AHN via telefoonnummer: 030-606 74 09 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 12.30 uur)

Meer informatie over data, tijden en sprekers volgt binnenkort op de website van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren