Alex Klaasen binnenkort naar De Kom in Nieuwegein

Alex Klaasen brengt na succesvolle revues nieuwe voorstelling No Ponies – een eenmansrevue. Deze voorstelling kom 16 september aanstaande ook naar De Kom in Nieuwegein! Binnenkort kunt u ook hier enkele kaarten winnen op onze speciale prijsvraag pagina, dus houd die in de gaten! Wil je dat niet en alvast een plekje reserveren ga dan naar de website van Theater De Kom of kijk hier.

Na het overweldigende succes van Showponies 1, 2 en Snowponies staat Alex Klaasen vanaf volgend theaterseizoen weer alleen in het theater met zijn nieuwe voorstelling No ponies – een éénmansrevue. No ponies – een éénmansrevue is een voorstelling in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies met een bonte stoet aan kleurrijke types die de revue passeren. De voorstelling is van september 2023 t/m januari 2024 te zien door het hele land en gaat 8 oktober 2023 in première in DeLaMar Theater Amsterdam. Op 16 september staat Alex Klaasen in Theater De Kom in Nieuwegein.

Na het succes van de voorgaande revues is Alex Klaasen weer alleen. Gewoon, omdat hij daar behoefte aan heeft. Even niet dat gehinnik om hem heen, even niet constant dat paradepaardje moeten uitgangen. Nee, gewoon even tijd voor hemzelf. Momentje voor Alex. Even reflecteren. Juist in een tijd waarin we geacht worden precies te weten wat we vinden en haast gedwongen worden overal onze mening over klaar te hebben gaat Alex in retraite. Omdat het ook heel lekker kan zijn om het soms even niet te weten.

No ponies – een éénmansrevue is een voorstelling in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies. Ook dit keer zal er weer een bonte stoet aan kleurrijke types de revue passeren, er wordt uiteraard weer belachelijk veel gezongen, van opera tot akoestische zingende zaag en ook zal Alex in zijn eentje alle hoogtepunten uit het klassieke ballet repertoire vertolken. Zonder hulp. Mét echte balletmaillot.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk