Alerte BuurtWhatsappers helpen gestolen scooter aan eigenaar

Woensdagavond rond 22.00 uur zag een alerte bewoner dat een man een scooter had geplaatst op het schoolplein aan de Julianaweg in Vreeswijk. Later bleek dat deze eerder op de avond was gestolen, de man was nog bezig met de aangifte op het politiebureau.

Bewoners zagen kort na de ontdekking dat een man vluchtte richting de Margrietstraat. Hierop werd melding gemaakt bij 112 en werd een bericht geplaatst in de grootste BuurtWhatsappapp van Nieuwegein. De BuurtWhatsapper kwamen snel in actie. Tegen 22.30 uur kon een dader worden aangehouden. Heeft u zich al aangemeld voor de BuurtWhatsapp? Kijk hier voor meer informatie.


Na onderzoek bleek dat de scooter al was voorzien van een gestolen kentekenplaat. Politievlogger Jan-Willen laat weten op Twitter: ‘Snel resultaat door oplettende buurtbewoners. Bel jij 112 bij een verdachte situatie?’ De scooter was nog in goede staat en gaat terug naar de eigenaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: