Albert Heijn ‘de Passage’ finalist ‘Beste winkel 2001’

Elk jaar organiseert Albert Heijn de Beste Winkelwedstrijd. Winkels, inclusief de franchisewinkels, strijden hierbij om de titel Beste Winkel en Beste Franchisewinkel. De supermarkten worden door een vakjury én door een jury bestaande uit trouwe klanten op verschillende punten beoordeeld. De afgelopen week is er in elke regio een finalist aangewezen; Albert Heijn De Passage bleek de beste in de regio Utrecht. De winkel kreeg hoge punten voor de goede service aan de klant en het uitgelezen assortiment.

Albert Heijn De Passage gaat, samen met nog zestien andere winkels, de laatste ronde in van de spannende strijd om de titel Beste Albert Heijn-Winkel van Nederland 2001. Wie zich uiteindelijk de Beste onder de besten mag noemen wordt op 24 november 2001, tijdens een weergaloze feestavond met alle finalisten, bekendgemaakt. De winnaar ontvangt een bedrag van ƒ 30.000,-; bestemd voor de personeelspot van deze vestiging.

‘Wij waren altijd de eeuwige tweede bij de regiowedstrijd,’ zegt verkoopmanager John Nieuwendyk. ‘Maar de aanhouder wint, want nu zijn we de Beste!’ Vooral het constante hoge niveau van winkel en assortiment zorgde voor de benoeming. ‘Elke dag opnieuw zorgen we voor een nette supermarkt waar de klant nooit misgrijpt. Wij zijn blij dat onze dagelijkse inzet nu is beloond met deze eerste plaats.’ De komende weken wordt het behalen van de finaleplaats gevierd. ‘En, de klanten zullen absoluut deelnemen in de feestvreugde,’ belooft John Nieuwendyk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk