Al bijna vierhonderd stemmen voor Politicus 2018

Tijdens Nieuwegein Awards 2018, in Sport- en Evenementencomplex Merwestein, wordt dit jaar ook weer de award ‘Politicus van het Jaar’ uitgereikt. Heel Nieuwegein kan nog tot en met 30 november meestemmen op één van de 33 Nieuwegeinse raadsleden via de website van de Digitale Stad Nieuwegein. Inmiddels hebben al bijna 400 mensen hun stem uitgebracht.

Op de website van de Digitale Stad vindt u alle Nieuwegeinse raadsleden op een rijtje. Breng uw stem uit door het raadslid van uw keuze aan te klikken. Vergeet niet uw stem te bevestigen via de button STEMMEN. Per IP-adres (computer, mobieltje, tablet) kunt u één stem uitbrengen.
Ook de leden van het Comité van Aanbeveling van Nieuwegein Awards en de raadsleden zelf, zullen via stemming een inbreng hebben om tot de uiteindelijke Politicus van het jaar te komen. Tijdens Nieuwegein Awards 2017 is de award voor de Politicus niet uitgereikt. Bij de komende editie echter zal op 10 februari bekend worden wie de Politicus van het jaar 2015, Ton de Mol van de VSP, opvolgt.

Breng hieronder uw stem uit en beslis mee wie op 10 februari aanstaande, tijdens Nieuwegein Awards 2018, ‘Politicus van het jaar 2017’ wordt! U kunt op één raadslid uw stem uitbrengen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren