AkoestiCafé past programma van 10 mei aan wegens ongeval bandlid Trio Blue Skies

Woensdag 10 mei is alweer het vierde AkoestiCafé van dit jaar. Slotact Trio Blue Skies heeft moeten annuleren wegens een ongeval van één van de bandleden. De organisatie heeft meesterviolist Thailo bereid gevonden het gat op te vullen. Thailo is een begrip in Utrecht en verre omstreken. In februari stond hij al in het AkoestiCafé als begeleider van Youri Lentjes, dit keer is hij zelf het stralende middelpunt. Gypsy jazz en bossa nova vormen hart en ziel van zijn muziek, met een dikke knipoog naar pop en funk. Deze keer wordt hij begeleid door Wouter Poot op gitaar en Rémy Dielemans op contrabas.

De tweede act is Van Hemel en Hel. Rauw en ongepolijst versus muzikaal geschoold: dé spanningsboog waarbinnen dit duo hun bijzondere Nederlandstalige muziek maakt. Polderfado, country, folk, ja zelfs punkinvloeden hoor je terug. Met tweestemmige zang, gitaar, diverse fluiten en waarempel een doedelzak. Muzikale kleinkunst!

De avond begint met piano en zang van de Friese singer-songwriter Carla de Wal. Carla speelt prachtige luisterliedjes in het Nederlands, Engels en ja, ook Fries. In 2011 verscheen haar debuutplaat ‘Carla’, waarop ze haar talent voluit laat horen. Een rustig maar prachtig begin van het vierde AkoestiCafé.

Het AkoestiCafé is elke tweede woensdag van de maand. De toegang is gratis. De deur opent om 20.00u, de eerste act start een half uur later. Het adres is De Partner aan de Nedereindseweg 401A (hoek Batauweg) in Nieuwegein.

Meesterviolist Thailo

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk