AkoestiCafé met David Munnelly en Gayle Skidmore in Fort Jutphaas

Op woensdagavond 11 april ontvangt het AkoestiCafé twee internationale muzikanten van formaat. De uit Ierland afkomstige David Munnelly is een virtuoos op de accordeon. Hij treedt over de hele wereld op, onder andere met folklegende The Chieftains. Bij het AkoestiCafé komt hij zijn nieuwe muziek laten horen, waarin hij oude en nieuwe werelden met elkaar verbindt.

De tweede artiest is singer-songwriter Gayle Skidmore. Deze multi-instrumentalist komt uit San Diego, California en won aldaar de San Diego Music Award voor ‘best singer-songwriter’ in 2013, ‘best pop album’ in 2014 en ‘best pop artist’ in 2015. Ze deelde het podium met wereldsterren als Grant Lee Buffalo, Lisa Loeb en Jason Mraz, die tevens twee nummers produceerde voor haar debuutplaat. Op haar derde langspeler speelt Dave Catching van Eagles of Death Metal een nummertje mee. Niet dat ze dat soort namen nodig heeft, bij het AkoestiCafé komt ze solo laten horen dat haar muziek van een zeldzame schoonheid is.

Het decor van het dertiende AkoestiCafé is het 19e-eeuwse Fort Jutphaas, in 1820 gebouwd als eerste fort van de Hollandse Waterlinie. De deur opent om 20.00u en de toegang is gratis. De organisatoren roepen op om vooral op tijd te komen, de ruimte is beperkt en vol is vol.

Singer-songwriter Gayle Skidmore

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren