AHN Zomerfestival zaterdag 14 augustus 2021 met Mel@nie

Iedere zaterdagmiddag in de zomervakanties organiseert de AHN een activiteit voor de thuisblijvers, waarbij iedereen van harte welkom is. De komende zaterdagmiddagen staan in het teken van muziek. Muzikale ontmoetingen en liederen uit de diverse tijden.

Zaterdag 14 augustus aanstaande om 13.30 uur komt singer-songwriter Mel@nie traditiegetrouw weer haar stem laten horen in interactie met publiek. Mel@nie heeft in 2020 meegedaan aan het tv programma We Want More, bereikte de finale en zong een prachtig duet met Davina Michelle.

Haar optreden bij het AHN Zomerfestival staat garant voor een warme middag met spontaniteit en gezelligheid. U bent daarbij van harte welkom en de AHN zorgt voor een hapje en een drankje.

De middag duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur en vindt plaats in het Petanquecentrum aan de Galecopperzoom 1 in de wijk Galecop. Kom gerust eens langs, schuif aan en ontmoet op deze manier ook andere inwoners van Nieuwegein. De organisatie vraagt wel om de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Aanmelden vooraf verplicht door een e-mail te sturen naar: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch op werkdagen van 10.00 uur tot 12.30 uur op: 030 60 67 409. Is het vervoer een probleem, neem dan ook gerust contact op zodat de AHN samen met u naar een oplossing kan kijken.

Het AHN Zomerfestival duurt nog even voort met o.a. op zaterdag 21 augustus een optreden van de populaire mannengroep Andre Hamoen en Friends, het belooft een muzikaal feest van herkenning te worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk