AHN Zomerfestival met Petanque en gezelligheid op zaterdag 24 juli

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) organiseert zaterdag 24 juli aanstaande weer een Zomerfestival, speciaal voor de thuisblijvers. De zomerperiode is voor sommige mensen een stille periode omdat juist dan familie en buren op vakantie gaan. Voor hen en alle overige inwoners van Nieuwegein organiseert de AHN dan een feest van gezelligheid, muziek, ontmoetingen en plezier.

Na de succesvolle en sfeervolle start afgelopen zaterdag is het zaterdag 24 juli tijd om Petanque met elkaar te gaan spelen. De middag duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur en vindt plaats in het Petanquecentrum aan de Galecopperzoom 1 in de wijk Galecop. Ervaring is niet nodig en er is begeleiding aanwezig die ook de uitleg verzorgt. U kunt meedoen, maar ook komen kijken en aanmoedigen. Het gaat vooral om de gezelligheid en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Aanmelden vooraf verplicht door een e-mail te sturen naar: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch op werkdagen van 10.00 uur tot 12.30 uur op: 030 60 67 409. Is het vervoer een probleem, neem dan ook gerust contact op zodat de AHN samen met u naar een oplossing kan kijken.

Zaterdag 31 juli zal Anja Verbeek-Bos aanwezig zijn tijdens het Zomerfestival. Dan staat de middag in het teken van ‘Iedereen kan schilderen.’ Er zijn geen kosten verbonden aan het evenement.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren