AHN Zomerfestival met ‘One Trick Pony’

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) organiseert zaterdag 7 augustus aanstaande weer een Zomerfestival, speciaal voor de thuisblijvers. De zomerperiode is voor sommige mensen een stille periode omdat juist dan familie en buren op vakantie gaan. Voor hen en alle overige inwoners van Nieuwegein organiseert de AHN dan een feest van gezelligheid, muziek, ontmoetingen en plezier.

Na de succesvolle en sfeervolle eerdere bijeenkomsten is het zaterdag 7 augustus tijd voor de band One Trick Pony. Hun komst staat garant voor een geslaagde en sfeervolle muziekmiddag en u kunt daarbij zijn. De middag duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur en vindt plaats in het Petanquecentrum aan de Galecopperzoom 1 in de wijk Galecop. Kom gerust eens langs, schuif aan en ontmoet op deze manier ook andere inwoners van Nieuwegein. De organisatie vraagt wel om de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

One Trick Pony

Aanmelden vooraf verplicht door een e-mail te sturen naar: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch op werkdagen van 10.00 uur tot 12.30 uur op: 030 60 67 409. Is het vervoer een probleem, neem dan ook gerust contact op zodat de AHN samen met u naar een oplossing kan kijken.

Het AHN Zomerfestival duurt nog even voort met o.a. op zaterdag 14 augustus een optreden van singer-songwriter Mel@nie, bekend van TV.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren