AHN Zomerfestival met kunstenares Anja Verbeek-Bos

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) organiseert zaterdag 31 juli aanstaande weer een Zomerfestival, speciaal voor de thuisblijvers. De zomerperiode is voor sommige mensen een stille periode omdat juist dan familie en buren op vakantie gaan. Voor hen en alle overige inwoners van Nieuwegein organiseert de AHN dan een feest van gezelligheid, muziek, ontmoetingen en plezier.

Na de succesvolle en sfeervolle start en het spelen van Petanque op zaterdag 24 juli jl. komt zaterdag 31 juli aanstaande kunstenares Anja Verbeek-Bos die de gasten gaat vermaken. Anja neemt de gasten mee in de wondere wereld van schilderen en onder haar bezielende leiding is het al gauw duidelijk: ‘Iedereen kan schilderen.’ Ervaring is absoluut niet nodig en ook bij deze activiteit staat gezelligheid en plezier voorop.

De middag duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur en vindt plaats in het Petanquecentrum aan de Galecopperzoom 1 in de wijk Galecop. U kunt meedoen, maar ook komen kijken. Het gaat vooral om de gezelligheid en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Aanmelden vooraf verplicht door een e-mail te sturen naar: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch op werkdagen van 10.00 uur tot 12.30 uur op: 030 60 67 409. Is het vervoer een probleem, neem dan ook gerust contact op zodat de AHN samen met u naar een oplossing kan kijken.

Zaterdag 7 augustus staat een gezellige muziekmiddag met One Trick Pony op het programma.

Over AnjaVerbeek-Bos
Anja Verbeek-Bos tekent en schildert al van jongs af. De liefde voor creativiteit en schilderen beheerst een groot deel van haar leven.

Na de HAVO is zij gaan studeren aan de Pedagogische Academie “Jan van Nassau” te Utrecht. Die keuze werd mede gemaakt door het aanbod van vele creatieve vakken, zoals handenarbeid, tekenen en muziek. Zij is grotendeels autodidact, maar volgde wel cursussen en workshops, onder andere bij kunstacademie Te Wildt te ’s-Heerenberg, het AVU kunstkader te Amersfoort, en bij kunstenares Marjon den Engelsman in Berg en Dal. In 2006 en 2010 deed zij mee aan masterclasses van Talens in Apeldoorn. Daar heeft zij zich verdiept in de mediums van acrylverf en het werken met de nieuwe olieverf Cobra.

In 2005 won zij de eerste prijs in een wedstrijd rondom het thema “landschappen”, georganiseerd door het tijdschrift Palet. De thema’s van haar werk zijn zeer divers: portretten, landschappen, dieren, abstract.

Na vele jaren in het onderwijs gewerkt te hebben heeft zij de grote stap gewaagd: zij begon schildercursussen te geven aan kinderen (vanaf 8 jaar) en volwassenen. Het eerste jaar gaf zij de cursus thuis in de woonkamer. Door de vele aanmeldingen heeft de huiskamer plaatsgemaakt voor een nieuw atelier met de toepasselijke naam “Atelier De Tweede Kamer”.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren