AHN Zomerfestival met Dick Hegger

Zaterdag 16 juli aanstaande is er weer een muzikaal feestje bij het AHN Zomerfestival, ook dit keer worden de gasten weer verrast met een gezellige middag.

Dick Hegger komt en neemt zijn gitaar mee. Er zullen oudere popliedjes gezongen worden, begeleid door muziekbanden. Weer eens wat anders en zoals gebruikelijk weet Dick er weer een feestje van te maken in interactie met de gasten. Het belooft weer een gezellig samenzijn te worden. Als inwoner bent u door de Algemene Hulpdienst Nieuwegein dan ook van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Meld u aan en kom gezellig aanschuiven.

De zaterdagmiddag van 16 juli begint om 13.30 uur en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Locatie: Petanque Centrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1 in de wijk Galecop. Aanmelden vooraf is gewenst, dit kan door een e-mailtje te sturen naar: adm.medewerker@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch via 030-60 67 409, op werkdagen te bereiken tussen 10.00 en 12.30 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

Daarna gaat het AHN Zomerfestival verder met:
Zaterdag 23 juli – Zoeba, zomaar een band met oude, vertrouwde liedjes
Zaterdag 30 juli – Band: One Trick Pony, ieder jaar weer een succes
Zaterdag 06 augustus – Laagdrempelig bewegen en een hoop gezelligheid
Zaterdag 13 augustus – Petanque spelen met uitleg
Zaterdag 20 augustus – Zomerbingo met leuke prijsjes

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk