AHN Zomerfestival met een optreden van Dick Hegger

Zaterdag 5 augustus aanstaande zal Dick Hegger optreden tijdens het AHN Zomerfestival, natuurlijk neemt hij zijn gitaar mee. Er zullen oudere popliedjes gezongen worden, begeleid door muziekbanden. Weer eens wat anders en zoals gebruikelijk weet Dick er weer een feestje van te maken in interactie met de gasten.

Het belooft weer een gezellig samenzijn te worden in het Petanquecentrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1 (Galecop). Van 13.30 uur tot 14.00 uur is de inloop en het optreden is van 14.00 uur tot 16.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden maar een gift is welkom (er staat een giften bus). Aanmelden is wel verplicht.

Aanmelden
Aanmelden vooraf bij info@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 12.30 uur op 030 60 67 409. Bent u verhinderd wilt u dit dan uiterlijk vrijdag 4 augustus doorgeven. ALLEEN op de dag zelf is de organisatie telefonisch bereikbaar op 06-82153746. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

Komende activiteiten
Het AHN Zomerfestival heeft nog twee bijeenkomste. Op zaterdag 12 augustus kunnen de deelnmers lekker bewegen op muziek. Elleke van Ling gaat een gezellige beweegmiddag verzorgen waar iedereen aan mee kan doen.

Op zaterdag 19 augustus is het ‘Holding de Riddim’, een programma met gezellige herkenbare liedjes die door iedereen meegezongen kunnen worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk