AHN Zomerfestival 2020 in teken van Petanque spelen

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) gaat deze zomer gewoon weer gezellig door met het AHN Zomerfestival 2020. Iedere zaterdagmiddag gedurende de zomervakantie zijn inwoners van Nieuwegein van harte welkom om deel te nemen aan het gevarieerde aanbod en de gezelligheid van de AHN.

Zaterdag 15 augustus is er voor iedereen weer gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Deze middag zullen aan de deelnemers van het Zomerfestival de regels van Petanque spelen worden uitgelegd en voor wie dat wil is er de mogelijkheid om gezellig mee te doen met een spelletje Petanque.

De middag vindt plaats in het Petanque Centrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1 in de wijk Galecop. Het begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Aanmelden is vanwege de coronapandemie wel verplicht. Aanmelden kan via begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch via 030-60 67 409, op werkdagen te bereiken tussen 10.00 uur en 12.30 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk