AHN Tele-koffiepraatje is van start gegaan!

Inmiddels is de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) van start gegaan met een eerste groep voor het ‘Tele-koffiepraatje.’ ‘De eerste keer zaten de dames op het afgesproken tijdstip thuis te wachten tot ze gebeld werden door de AHN bel-coördinator. Vlak daarvoor werden ze verrast met een heerlijke appelflap om het koffiepraatje extra feestelijk te maken’ zo laat de AHN weten aan onze redactie.

Deze week was het tweede AHN Tele-koffiepraatje met de deelneemsters. Het werd een gezellig koffie-uurtje waarbij er op een ontspannen manier met elkaar gepraat werd (op afstand weliswaar, want ieder zat in haar eigen huis aan de telefoon). Volgende week worden deze dames weer opnieuw gebeld door de vaste AHN bel-coördinator om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een zelfgemaakt kopje koffie.

Er is ruimte voor een nieuwe groep (ongeveer 4-5 personen) dus vindt u het gezellig om aan zo’n AHN Tele-koffiepraatje deel te nemen, neem dan gerust contact op met de AHN. Dat kan op werkdagen tussen 10.00 uur en 12.30 uur via het telefooonnummer: 030 60 67 409 of per mail: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl. Zowel dames als heren zijn van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Het enige wat u nodig heeft, is een gemakkelijke stoel, een kopje koffie en een (vaste of mobiele) telefoon.

De AHN is trouwens nog steeds bereikbaar voor uw hulpvraag en/of ondersteuning op het vertrouwde telefoonnnummer: 030 60 67 409. De contactpersoon staat u graag te woord.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren