AHN Kookworkshop en Soosmiddag in de Boogh

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) organiseert op zaterdag 9 januari aanstaande weer een gezellige soosactiviteit en een kookworkshop. Iedereen is van harte welkom in de Boogh aan de Oortjesburg 2 in Nieuwegein. Aanmelden vooraf is wel verplicht! De Soosmiddag begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. De kookworkshop is van 10.00 – 12.30 uur. Om 12.30 uur zal de gemaakte lunch samen worden genuttigd.

Tijdens de Soosmiddag is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje en om met elkaar Bingo te spelen. Er zijn weer leuke prijsjes te winnen en u bent van harte uitgenodigd om mee te doen. In verband met de Corona-veiligheidsmaatregelen zijn er echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vooraf aanmelden is verplicht.

Voor meer informatie of voor aanmelden kunt u mailen naar begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch iedere werkdag van 10.00 uur tot 12.30 uur op telefoonnummer: 030 30 73 574. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u dit (tijdig) aangeven op bovenstaand telefoonnummer en dan kijken we samen naar een oplossing. Meer informatie over de activiteiten van de AHN vindt u op deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk