AHN nog meer zichtbaar aanwezig in de Nieuwegeinse samenleving

Steeds meer inwoners weten de weg te vinden naar het hulpaanbod van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) en sinds kort zitten zij ook op de nieuwe locatie in de ‘Poort van Nieuwegein.’ Hiermee zijn zij nog meer zichtbaar aanwezig in de Nieuwegeinse samenleving! De Algemene Hulpdienst Nieuwegein is sinds 1974 actief in Nieuwegein.

De AHN kent een zeer uitgebreid hulpaanbod waaronder sociaal contact, thuisadministratie, regelhulp, begeleid vervoer, boodschappen doen, duo-fiets, klusjes in en om het huis, maken van een levensboek en nog veel meer.

Door alle perikelen rondom het Corona-virus heeft de AHN op dit moment een aangepast en extra hulpaanbod om de (kwetsbare en eenzame) inwoners van Nieuwegein te helpen of te ondersteunen. De gescreende en vaste vrijwilligers zetten zich nu extra in als bijvoorbeeld belmaatje of doen boodschappen voor inwoners die dit zelf niet kunnen of door de omstandigheden meer aan huis gebonden zijn. Ook de zogenaamde zwerfboeken vinden inmiddels ook hun weg naar diverse inwoners.

De AHN vrijwilligers zijn voor uw hulpvraag iedere werkdag bereikbaar tussen 10.00 uur en 12.30 uur via het telefoonnummer: 030- 60 67 409 en per e-mail op: info@hulpdienstnieuwegein.nl. Alle vrijwilligers bij de AHN zijn gescreend en houden zich aan de gedragsregels vanuit de AHN: ‘Een veilig en vertrouwd gevoel voor de hulpvrager!’

De nieuwe locatie voor de AHN in de ‘Poort van Nieuwegein’ bij de brandweerpost Noord.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren