AHN houdt zaterdag 27 juni weer een groepsactiviteit

De groepsactiviteiten van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) zijn zaterdag 13 juni weer begonnen. Vrijwilligers en hulpvragers/deelnemers waren blij elkaar weer te zien en er werd onderling veel bijgepraat. Ook werd er gekeken naar de toekomst met o.a. de vraag wat de mogelijkheden en wensen zijn voor de zaterdag. Dit mede, omdat een kookworkshop waarbij iedereen lekker bezig is met snijden – hakken – koken even niet tot de mogelijkheden behoort.

Er zijn genoeg ideeën geopperd en één ding was zeker; de herstart van de zaterdagactiviteiten voorziet in een behoefte en de AHN gaat dus zeker door met organiseren. De eerstvolgende bijeenkomst is op zaterdag 27 juni van 12.30 tot 16.00 uur. Deze bijeenkomst wordt begonnen met een lekkere lunch en daarna zal verhalenvertelster Irene Bakker de bezoekers meenemen in een gezellig en ontspannen verhaal. Tussendoor is er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Inmiddels is er ook een geschikte ruimte gevonden bij het Petanquecentrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1. De AHN hoopt daar weer onze vertrouwde en ook nieuwe deelnemers aan de groepsactiviteiten te mogen ontvangen. Vind je het gezellig om ook te komen, meld je dan vooral vooraf aan.

Aanmelden
Vind je het leuk om een middag bij te wonen van de AHN, meld je dan aan. Dit kan telefonisch: 030 – 60 67 409 (iedere werkdag tussen 10.00 uur en 12.30 uur) of per e-mail begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl.

In verband met alle maatregelen is spontaan binnenlopen momenteel helaas geen optie. De organisatie houdt zich strikt aan de bekende Coronamaatregelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren