Katern

AHN buitenactiviteit voor 20 tot en met 40 jarigen

Speciaal voor inwoners van Nieuwegein in de leeftijd van 20 tot eng met 40 jaar organiseert de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) een gezellige buitenactiviteit. Iedereen is van harte welkom, dus voel je bij deze vooral uitgenodigd om aan te sluiten. Al wandelend wordt er gezellig met elkaar kennis gemaakt en wel op zaterdag 22 mei 2021. Je bepaalt zelf het tempo en de afstand, genoeg plekjes onderweg om even te gaan zitten.

Vind je het lastig om aan gespreksonderwerpen te komen? Ook dat is geen probleem; voor wie wil, zijn er eenvoudige ‘pickwick’-vragen beschikbaar. Leuk om elkaar op die manier beter te leren kennen.

Natuurlijk zorgt de AHN voor een heerlijk coffee-to-go met wat lekkers voor onderweg en ook na afloop is er nog ruimte voor wat te drinken met een kleine versnapering en na te praten. Eenieder wordt vriendelijk verzocht om zich aan de Corona-maatregelen te houden en de 1,5 meter afstand te respecteren.

De start van de activiteit is bij het Petanquecentrum aan de Galecopperlaan 1 in de wijk Galecop in Nieuwegein. Het begint zaterdag 22 mei 2021 om 10.30 uur en de wandeling duurt tot ongeveer 12.15 uur.

Aanmelden: graag vooraf bij begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl. Vragen over deze activiteit per e-mail kan via: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch op maandag, woensdag of donderdag op: 030-3073574.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren