Agressieve Mediamarkt-dief sloeg al eerder toe in Nieuwegein

De winkeldief die in maart bij de Mediamarkt in Nieuwegein een laptop probeerde te stelen en daarna de beveiliger bedreigde met een steekwapen, sloeg in november vorig jaar ook al toe in dezelfde winkel. Twee verschillen: toen had de man een baard en lukte de diefstal wél. Op bewakingsbeelden is te zien hoe hij op 3 november de winkel inloopt, een laptop pakt er ermee naar buiten loopt.

MISLUKT
Op 28 maart probeert hij het weer. Het lijkt te lukken, maar deze keer rent een beveiligingsmedewerker achter hem aan. De verdachte rent het hele winkelcentrum door. Bij de tramhalte krijgt de beveiliger de dief in het vizier. Hij roept dat de dief moet blijven staan. Daarop trekt de dief een steekwapen tevoorschijn en bedreigt hij de beveiliger en weet te ontkomen. De doos met de laptop valt op de grond en laat hij achter.

SIGNALEMENT
– lichtgetinte man
– vermoedelijk Noord-Afrikaans
– normaal postuur
– 1.90m
– zwart achterover gekamd haar
– dikke wenkbrauwen
– 40 – 45 jaar
– beige gewatteerde jas
– donker overhemd met witte knopen
– blauwe spijkerbroek
– donkere schoenen

TIPS
Weet u wie deze gewelddadige winkeldief is? Of heeft u andere tips? Laat het weten en bel de tiplijn: 0800 – 6070 of bel met Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren