Agenten ontwijken motorscooter

Agenten gingen op maandagavond 10 november achter een motorscooter aan. Daarbij raakte de politieauto beschadigd. Rond 21.50 uur zagen agenten op de Roerdomplaan een motorscooter met drie opzittenden rijden. Het viel de agenten ook op dat de scooter niet van een kentekenplaat was voorzien. De agenten gingen achter de scooter aan, maar de bestuurder was niet van plan te stoppen.

Op de hoek van de Fuutstraat-Goudpluviersingel ging de motorscooter onderuit. Om een aanrijding te voorkomen, moesten de agenten uitwijken, waardoor zij met de politieauto tegen enkele bloembakken botsten. De auto liep daarbij blikschade op. De drie opzittenden van de scooter gingen er vervolgens te voet vandoor en de agenten gingen te voet achter hen aan. Zij raakten echter het zicht op de verdachten kwijt en ondanks een onderzoek in de omgeving werden zij niet meer aangetroffen.

Het slot van de motorscooter bleek te zijn geforceerd. De scooter is in beslag genomen. De politie zet het onderzoek naar de verdachten en de herkomst van de scooter voort.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren