Agenten druk met loslopende hond langs A27 Nieuwegein

De politie in Nieuwegein is vanochtend uitgerukt voor een loslopende hond op een parkeerplaats langs de A27 bij Nieuwegein. Het beestje liet zich volgens de politie niet makkelijk vangen.

Na 20 minuten hadden agenten het vertrouwen van de viervoeter gewonnen, schrijft de politie op Facebook. Met een bordje ham en kaas werd de hond uiteindelijk gevangen.

“In de bus en op het bureau bleek het hondje vooral wat rust en aandacht te willen. Langzaamaan ontdooide zij en bleek het een lief beestje”, aldus de politie. Het dier bleek gechipt te zijn, maar niet geregistreerd. Dierenambulance Heuvelrug heeft de hond daarna opgehaald en naar het asiel in Zeist gebracht.

“Wij hebben er vertrouwen in dat als er geen eigenaar gevonden wordt, ze binnen no-time herplaatst zal zijn”, besluit de politie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!