Agent wordt meegesleurd in auto in Nieuwegein

Maandagavond 23 december wilde een agent een man aanhouden voor het opgeven van een valse identiteit. De verdachte ging er echter in zijn auto vandoor waarbij de agent een stuk meegesleurd werd.

Rond 20.00 uur gingen agenten naar de Veldwade na een melding dat een persoon in een auto zich verdacht ophield. De automobilist werd herkend als een bekende van de politie. Toen de verdachte verteld werd dat hij was aangehouden, startte hij zijn auto en wilde wegrijden. Een agent probeerde dit te voorkomen door via het raam de sleutels af te pakken. Hierdoor werd de agent enkele meters in de rijdende auto meegesleurd.

Hij wist los te komen waarna de verdachte met hoge snelheid wegreed richting de A12. Een achtervolging werd ingezet. De auto van de verdachte crashte in een bocht tegen de vangrail. Hij wist te ontkomen door het naastgelegen bosperceel in te vluchten. Een onderzoek is ingesteld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren