Afvalkalender 2013 online

Jaarlijks brengt RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) een afvalkalender uit met belangrijke informatie over de inzameling van huishoudelijk afval. RMN heeft de nieuwe afvalkalender alvast online gepubliceerd op www.rmn.nl. De kalender wordt voor de Kerstdagen bezorgd bij alle huishoudens van de gemeenten Soest, Zeist en Nieuwegein. De inzameldagen kunnen gewijzigd zijn. RMN raadt inwoners daarom aan de kalender goed te bekijken en op een handige plek te bewaren.

Inwoners die de afvalkalender na de Kerstdagen nog niet hebben ontvangen worden verzocht contact op te nemen met de klantenservice van RMN: 0900 – 603 92 22 (lokaal tarief) of per e-mail: info@rmn.nl. De kalender wordt dan zo spoedig mogelijk nabezorgd. De kalender kan ook worden gedownload.

One thought on “Afvalkalender 2013 online

  1. Jan Van Impelen

    Ik denk dat we op Huis de Geer geluk hebben dat het afval opgehaald word, de afval kalender word hier niet bezorgt, vorig jaar had ik een link op mijn bureaublad staan zodat ik makkelijk kon kijken maar nu moet je heel veel stappen door om bij de kalender te komen, als je die opslaat en daarna probeer te openen lukt dat niet. lang leve het digitale tijdperk leuke kunnen we het niet maken wel lastiger.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk