‘Afvallen’ met het Repair Café Nieuwegein


De vrijwilligers van het Repair Café in Nieuwegein staan zaterdag 4 januari aanstaande weer klaar voor mensen die kapotte spullen hebben die gerepareerd moeten worden. De vertrouwde medewerkers van het Repair Café Nieuwegein repareren vrijwillig uw kapotte kleding, apparaat, fiets en noem-maar-op in het Milieu Educatie Centrum (MEC) aan de Geinoord 9 in Nieuwegein. Het MEC zit tegenover de molen in park Oudegein. Tussen 11.00 uur en 14.00 uur zijn mensen welkom.

Iedereen uit Nieuwegein kan langskomen bij het Repair Café met allerlei (kapotte) elektrische apparaten, maar ook met computers, fietsen en speelgoed. Kleine kledingreparaties, zoals knopen aannaaien, zomen die los zitten, gaatjes in kleding worden ook gedaan. Ook defect speelgoed wordt gemaakt, zodat het weer gebruikt kan worden. De vrijwilligers helpen u graag. Er is zelfs een klokkenmaker aanwezig.

Paar pondjes eraf
Ben je een paar pondjes aangekomen met de feestdagen? En doet je weegschaal het niet meer? Balen! Maar Repair Café Nieuwegein kan je weegschaal repareren. De vrijwilligers naaien ook dat gescheurde naadje van je sportlegging. En fiksen je sapcentrifuge.

Repair Café is elke 1e zaterdag van de maand geopend van 11.00 tot 14.00 uur, in het MEC in park Oudegein (bij de kinderboerderij).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren