Aftrap collecteweek Reumafonds bij (bijna) voltallige college van B&W

Deze week vindt de wekelijkse collecteweek plaats voor het Reumafonds. Het Reumafonds strijdt voor een beter leven met reuma vandaag en een toekomst zonder reuma morgen. Dit jaar staat de collecte in het teken van innovatie. Tijdens de jaarlijkse collecteweek van het Reumafonds gaan meer dan 50.000 vrijwilligers op pad door heel Nederland.

Tijdens de Beursvloer Nieuwegein afgelopen november, heeft het Reumafonds Nieuwegein een deal gesloten met het college van burgemeester en wethouders voor de aftrap van de collecteweek van het Reumafonds. Els Voerman mocht vanmorgen met de collectebussen langs bij het (bijna) voltallige college van B&W om de eerste donaties in ontvangst te nemen.

Het college van B&W: Frans Backhuijs, Hans Adriani, Peter Snoeren en Martijn Stekelenburg. Helemaal rechts: Els Voerman. Wethouder Johan Gadella (VVD) was afwezig. (Foto: Gemeente Nieuwegein)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren