Afsluitingen wegen in Vreeswijk tijdens intocht Sinterklaas

Zaterdag 16 november 2013 wordt in verband met de Intocht Sinterklaas in Vreeswijk een aantal wegen afgesloten en in verschillende straten mag niet geparkeerd worden, waarvoor de Wegsleepregeling geldt. Die maatregelen zijn:

Afgesloten voor alle verkeer en verboden te parkeren met Wegsleepregeling. 12.00 – 17.30 uur Dorpsstraat tussen Koninginnenlaan en Mauritsstraat. 12.00 – 16.00 uur Dorpsstraat tussen de Mauritsstraat en de Molenstraat én in de Mauritsstraat en Tramstraat.

Afgesloten voor alle verkeer, voor zover dat noodzakelijk is. Liefst hier niet parkeren. 12.30 – 15.30 uur Oude Sluis en de Koninginnenlaan.

Niet parkeren: 0.00 – 17.30 uur Prins Hendriklaan, parkeerplaatsen eerste 50 m’ en op de parkeerplaatsen Dorpsstraat tussen Koninginnenlaan en Mauritsstraat. Verkeersregelaars zijn aanwezig om aanwijzingen te geven. Bewoners van enkele omliggende straten van het gebied, waar de Intocht plaatsvindt, moeten er rekening mee houden, dat zij enige tijd hun wijk niet in of uit kunnen. De busdienst, lijn 77, rijdt tussen 12.00 en 15.30 niet door Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk