Afscheidsfeest Vriezenwijkschool

Zaterdag 22 juni houdt de Vriezenwijkschool aan de Julianaweg een afscheidsfeest van 14.00u-17.00u. Na 80 jaar bestaan te hebben komt er een einde aan katholiek onderwijs in Vreeswijk.

Door het langzaam, maar gestaag dalend aantal leerlingen vindt het bestuur van de school het niet meer (financieel) verantwoord om de school open te houden.

Nadat het nieuws bekend werd onder de schoolbevolking is een actiecomité van ouders direct aan de slag gegaan om te onderzoeken of er mogelijkheden zijn om de school open te houden. Dit omdat anders de kinderen buiten hun wijk naar school moeten. De hoop bestaat dat met de komst van 400 nieuwe woningen er een bestaansgrond is voor een nieuwe school.

Het afscheidsfeest is bedoeld voor iedereen die betrokken is of is geweest bij de school. Belangstellenden kunnen zich opgeven tot 8 juni.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: