Afscheid wethouders Hans Adriani en Jan Kuiper

Woensdag 22 juni aanstaande nemen de wethouders Hans Adriani (PvdA) en Jan Kuiper (CDA) afscheid. Zij zijn dan respectievelijk 10 en 4 jaar wethouder geweest in Nieuwegein. Hans Adriani neemt voorlopig rust en Jan Kuiper gaat aan de slag als wethouder in Wijk bij Duurstede. Reden voor onze redactie om eens langs te gaan bij beide wethouders want binnenkort zal het nieuwe college geïnstalleerd worden.

Hans Adriani
‘Tien jaar is mooi geweest’ zo laat Hans Adriani weten aan onze verslaggever Frans Evers. ‘Als wethouder sta je 24 uur per dag en 7 dagen in de week aan voor de gemeenschap. Met frisse blik en moed kijk ik uit naar nieuwe dingen. Het is echt genoeg geweest en heb leuke dingen mogen doen voor Nieuwegein. Wat ik ga doen de komende tijd? Daar neem ik alle tijd voor, nu even rust.’ Bekijk hier het videoverslag met Hans Adriani.

Jan Kuiper
‘Helaas na vier jaar buffelen, beuken en beunen moet ik Nieuwegein verlaten. Het vertrek is een goed overwogen politieke keuze. Ik vind het jammer afscheid te moeten nemen van Nieuwegein. De vier jaar dat ik wethouder mocht zijn is een mooie reis geweest. Met hoogte punten en natuurlijk ook diepte punten.’ Jan Kuiper gaat namens het CDA binnenkort aan de slag als wethouder in Wijk bij Duurstede.

Afscheidsfeest
Het afscheidsfeest van beide wethouders die Nieuwegein gaan verlaten is op woensdag 22 juni aanstaande en zal worden gehouden in het bedrijfsrestaurant van het Stadshuis van Nieuwegein. De inloop is van 17.00 uur tot 19.00 uur en, zoals Jan Kuiper zegt: ‘Iedereen is welkom.’

Mocht u overwegen om een afscheidscadeau te geven, dan stellen zij een gift aan Huis Mandala bijzonder op prijs. Deze gift kunt u overmaken via onderstaande gegevens onder vermelding van ‘Afscheid wethouder.’

Huis Mandala wordt een huis voor 18 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Door het realiseren van een woonvoorziening in Nieuwegein willen de ouders een eigen plek creëren waar ze met hun eigen mogelijkheden een veilig, vertrouwd en geborgen thuis zullen vinden.

Het bankrekeningnummer van de Stichting Wooninitiatief Huis Mandal is: NL87 RABO 0331287730.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk