Afscheid van Gerard Poot

Gerard Poot, dirigent van ‘t Jong, neemt dinsdag 22 januari afscheid van zijn Nieuwegeins jeugd orkest. Gerard studeerde aan het Conservatorium van Zwolle schoolmuziek met als bijvakken piano en dwarsfluit. Hij heeft zowel in binnen- als buitenland diverse directielessen gevolgd. Al vijftien jaar dirigeert Gerard vele jeugdorkesten in Nederland. Naast ‘t JoNg is hij als dirigent verbonden aan de Vereniging Haags Jeugdorkest en het Domstad Juniorenorkest in Utecht. Daarnaast dirigeert hij de jeugdmuziekdagen in Feistritz ( Oostenrijk). In zijn woonplaats Almere heeft Gerard een eigen muziekuitgeverij Highland Music.

Zijn laatste concert onder de naam ‘t Slotakkord begint 22 januari om 19.30 uur in theater De Kom. Dit concert zal ongeveer een uur duren en bevat onder meer de volgende werken:

In a gentle rain van R.W. Smith

Dark Adventure van R. Ford en

Flight of the bumble bee van M. Rimsky-Korsakoff.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren