Katern

Afscheid van Geinoord-aanvoerder Jan Maarten van Dijk

Het was zaterdag een middag vol nostalgie bij Geinoord waar aanvoerder Jan Maarten van Dijk afscheid nam van het eerste elftal. Hij deed dat temidden van tal van routiniers uit het verleden die bij de zaterdagclub uit Nieuwegein furore hebben gemaakt. Zo stonden de broers Barry en Paul Roestenburg, Dennis Groenendijk, Melvin Klomp, Elvin Hardeveld, Evert van Dijk, Wesley Oosterman, Vincent Griffioen, en de keepers Niels Renes en Benjamin Velders binnen de lijnen.

Maar het draaide natuurlijk allemaal om Jan Maarten die volgens zijn trainers een ‘modelaanvoerder’ was in het seizoen dat zijn club de titel opeiste. Hij kreeg naast andere geschenken ook zijn ingelijste kampioensshirt met nummer twee aangeboden. Jammer was dat assistent Herman Schreurs al op vakantie in Spanje vertoefde en dus niet persoonlijk bij dit afscheid aanwezig kon zijn. ,Maar ik heb heel harmonieus met Jan Maarten samengewerkt zoals we toch in het afgelopen seizoen voortreffelijk hebben gecommuniceerd met de hele selectie,’ zo meldt Schreurs vanuit zijn vakantieadres.

Komend seizoen is Schreurs overigens werkzaam als jeugdcoordinator bij FC Breukelen, de club die niet tegen Geinoord zal spelen in de komende competitie. Ook DHSC behoort niet tot de opponenten van de Nieuwegeinse formatie die het wel zal opnemen tegen streekgenoten als Montfoort, Sportlust en SVL. Volgens de voorlopige indeling van de KNVB zijn ook GRC, WNC, Almkerk, GJS, Sliedrecht en Nieuw Lekkerland in dezelfde afdeling opgenomen.

Geinoord-aanvoerder Jan Maarten van Dijk, kreeg afgelopen zaterdag een verdiend ‘nostalgisch’ afscheid. (foto Gerard van Vliet)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!